Chřestový předkrm s kosteleckým uherákem a sýrem
40 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 400gramůChřest bílý
- 50gramůSýr Parmezán
- 20gramůSalám uherský
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěný chřest uvaříme do měkka v osolené vodě. Nastrouháme parmezán. Vařený chřest necháme okapat a na servírovací talíře naaranžujeme chřest společně s plátky kosteleckého uheráku. Na závěr vše posypeme strouhaným parmezánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.