Chřestový salát s těstovinami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
10 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v horké osolené vodě. Jablko oloupeme a nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Sterilovaný chřest nakrájíme na malé kousky. Do vařených těstovin vmícháme připravenou marinádu (viz níže) a necháme půl hodiny odležet. Na závěr vmícháme do těstovin směs chřestu, plátků jablek s citronovou šťávou.
  • 3
    Příprava marinády:
  • 4
    Do majonézy vmícháme mléko a nálev z chřestu, dále přimícháme lžíci oregana a bílý pepř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.