Churros

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2678 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
48 g
Sacharidy
547 g
Vláknina
8 g
Cukr
392 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnečku přivedeme k varu vodu se solí a cukrem. Po Odstavení z plotny přidáváme za stálého míchání mouku. Vytvoří se nám hladká kaše, do které přidáme vejce.
  • 2
    Do hlubší pánve nalijeme cca 5 cm oleje. Přidáme limetku a necháme rozpálit. Mezitím vezmeme připravenou kaši, kterou dáme do zdobícího sáčku s větší trubičkou. Vytlačujeme proužky, které ihned vkládáme do oleje. Smažíme 4 minuty dozlatova.
  • 3
    Po vyndání z pánve necháme churros osušit na papírovém ubrousku, potom poválíme v cukru a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 17. 1. 2017
Churros
1 ks polohrubá mouka, 2 ks moučkový cukr - to je recept na nic 🤢