Cibulačka francouzská
40 min.
Ingredience
- 3kusyCibule
- 1špetkaSůl
- 150gramůŠunka dušená
- 1kusVeka
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1,5kusyBujón hovězí
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na kostičky nakrájíme cibuli a osmahneme na másle.
- 2Poté zalijeme 1,5l vody, přidáme kostku hovězího bujonu a 10 minut vaříme. Osolíme.
- 3Připravíme na proužky nakrájenou veku, opečeme ji na másle, nastrouháme sýr a nakrájíme šunku na kostičky.
- 4Veku, šunku a sýr dáme do polévky před podáváním a posypeme petrželovou naťí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.