Cibulačka francouzská

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostičky nakrájíme cibuli a osmahneme na másle.
  • 2
    Poté zalijeme 1,5l vody, přidáme kostku hovězího bujonu a 10 minut vaříme. Osolíme.
  • 3
    Připravíme na proužky nakrájenou veku, opečeme ji na másle, nastrouháme sýr a nakrájíme šunku na kostičky.
  • 4
    Veku, šunku a sýr dáme do polévky před podáváním a posypeme petrželovou naťí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.