Cibule dušená s klobásou
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1šálekVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekHovězí vývar základní
- 300gramůKlobása Dunajská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
43 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
866 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na polovině másla osmažíme klobásu nakrájenou na kolečka. Vyjmeme ji na mísu.
- 2Do zbylého tuku vložíme nakrájenou cibuli, přidáme zbytek másla a smažíme dozlatova. Zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem, dosolíme, přidáme klobásu a dusíme, až je cibule měkká.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.