Cibule pečená na bílém víně
30 min.
Ingredience
- 8kusůCibule
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1decilitrVíno bílé
- 1špetkaSůl
- 1šálekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
115 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Cibule oloupeme, osmažíme na rozehřátém oleji, podlijeme vínem a osolíme. Krátce podusíme.
- 2Potom cibule podlijeme vodou tak, aby byly zality do poloviny. Upečeme je bez pokličky v mírně vyhřáté troubě téměř doměkka. Dodusíme na plotýnce, aby šťáva zhoustla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.