Cibulky s balzamikovým octem
30 min.
Ingredience
- 2lžíceCukr krupice
- 1lžíceOlej olivový
- 60mililitrůVývar zeleninový
- 1lžíceBalsamico ocet
- 350gramůCibule
- 5kusůTymián čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Malé cibulky nebo šalotky oloupeme a rozřízneme napůl.
- 2Na oleji je smažíme 5 minut, potom přidáme balzamikový ocet a cukr. Vaříme cca 3 minuty, přidáme čerstvé snítky tymiánu a přilijeme zeleninový vývar.
- 3Pod pokličkou vše dusíme asi 10 minut doměkka.
- 4Podáváme posypané jarní cibulou nebo pórkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.