Cibulky s balzamikovým octem

30 min.
Belgie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Malé cibulky nebo šalotky oloupeme a rozřízneme napůl.
  • 2
    Na oleji je smažíme 5 minut, potom přidáme balzamikový ocet a cukr. Vaříme cca 3 minuty, přidáme čerstvé snítky tymiánu a přilijeme zeleninový vývar.
  • 3
    Pod pokličkou vše dusíme asi 10 minut doměkka.
  • 4
    Podáváme posypané jarní cibulou nebo pórkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.