Cibulová kaše s jablky

50 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
393 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
30 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a jablka oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Na másle pod pokličkou nejdříve podusíme jablka, po chvíli přidáme cibuli, osolíme a dusíme doměkka.
  • 3
    Potom vše prolisujeme přes síto, dáme znovu na oheň a přidáme smetanu ke šlehání a cukr.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami nebo jako přílohu k masu.
  • 5
    Kaše je nejlepší z nové cibule, z déle uskladněné je trpká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.