Cibulová zavařenina
55 min.
Ingredience
- 900gramůCibule
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr třtinový
- 3lžíceOcet Sherry
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1V silnostěnném kastrole zpěníme máslo a za stálého míchání na něm restujeme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli asi 5 minut.
- 2Potom do cibule vmícháme třtinový cukr, sherry ocet a sůl. Zvolna dusíme bez pokličky 30-40 minut. Zavařeninu občas promícháme, aby se nechytala ke dnu.
- 3Podáváme ke grilovaným a pečeným masům a k drůbeži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.