Cibulová zavařenina

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V silnostěnném kastrole zpěníme máslo a za stálého míchání na něm restujeme oloupanou, na tenká kolečka nakrájenou cibuli asi 5 minut.
  • 2
    Potom do cibule vmícháme třtinový cukr, sherry ocet a sůl. Zvolna dusíme bez pokličky 30-40 minut. Zavařeninu občas promícháme, aby se nechytala ke dnu.
  • 3
    Podáváme ke grilovaným a pečeným masům a k drůbeži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.