Cibulový celozrnný koláč

80 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku vsypeme do mísy, přidáme droždí a 150 ml mléka. Promícháme a necháme třicet minut na teplém místě.
  • 2
    Těsto znovu prohněteme a vložíme do vymazané formy.
  • 3
    Na obložení nakrájíme cibuli na kostičky a opečeme slaninu. Dále smícháme vejce se smetanou a výrazně směs osolíme a okmínujeme. Na těsto pak rovnoměrně rozložíme slaninu a cibulku, vše pak přelijeme smetanovým krémem.
  • 4
    Cibulový koláč pak vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme ho cca 35 minut. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.