Cibulový chléb s petrželí
206 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 5gramůSůl
- 25gramůChlebový kvásek
- 80gramůPetržel nať sušená
- 1decilitrOlej olivový
- 20mililitrůMed včelí
- 400gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 250gramůMouka pšeničná celozrnná
- 70gramůCibule sušená
- 10gramůVita káva
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
18 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
9 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, olej a med, přidáme tmavou a celozrnnou mouku,sůl, sušenou cibuli, petržel a kávovinovou směs např. Ricore. Vmícháme kvásek a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.