Cibulový salát s koprem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
97 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žlutou cibuli a červenou cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. Šalotku nakrájíme nadrobno. Všechnu cibuli vložíme do cedníku a na pár vteřin ponoříme do horké vody. Zbavíme ji tím štiplavé chuti a zůstane křupavá. Cibuli spolu promícháme, zakapeme octem, olejem, osolíme a přimícháme posekaný kopr.
  • 2
    Podáváme ke grilovaným masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.