Cibulový salát s vařeným candátem
20 min.
Ingredience
- 5kusůCibule
- 10kusůŘedkvička
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůCandát obecný
- 600mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
107 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli a omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.
- 2Uvařeného candáta vykostíme, nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou. Maso zlehka promícháme s cibulí a ředkvičkami, upravíme na talířky a opepříme.
- 3Nakonec salát pokapeme olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.