Cikánský guláš
80 min.
Ingredience
- 250gramůHovězí maso zadní
- 20gramůCeler bulvový
- 100gramůRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
918 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme na rajčatech a celeru.
- 2Měkké maso zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a šťávu ještě povaříme.
- 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.