Čínská barevná masová směs

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
763 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, osušíme a krájíme na kostičky. Okurku oloupeme a také pokrájíme na kostičky. Stejně rozkrájíme i omyté žampiony.
  • 2
    Nakrájené maso v misce smícháme se Solamylem, bílkem a vodou.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej, na něj vložíme masovou směs. Při smažení mícháme, kousky masa od sebe pečlivě oddělujeme, aby se nespekly. Když maso zbělá, přidáme chilli, kmín, nakrájenou okurku a žampiony. Směs smažíme a mícháme ještě 5 minut, na závěr přisypeme cukr, okořeníme Glutasolem a kapkou octa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.