Čínská barevná masová směs
25 min.
Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 50gramůŽampiony čerstvé
- 0,5lžičkaChilli koření mleté
- 1kusVaječný bílek slepičí
- 1,5lžičkySolamyl
- 10mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaKmín mletý
- 1lžičkaSůl
- 0,5lžičkaGlutasol
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžíceOcet vinný
- 3lžíceOlej olivový
- 400gramůVepřová kýta
- 400gramůKuřecí prsa
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
408 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
763 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso omyjeme, osušíme a krájíme na kostičky. Okurku oloupeme a také pokrájíme na kostičky. Stejně rozkrájíme i omyté žampiony.
- 2Nakrájené maso v misce smícháme se Solamylem, bílkem a vodou.
- 3V pánvi rozpálíme olej, na něj vložíme masovou směs. Při smažení mícháme, kousky masa od sebe pečlivě oddělujeme, aby se nespekly. Když maso zbělá, přidáme chilli, kmín, nakrájenou okurku a žampiony. Směs smažíme a mícháme ještě 5 minut, na závěr přisypeme cukr, okořeníme Glutasolem a kapkou octa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.