Čínská pečeně

60 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme nasucho.
  • 2
    Přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a šunku, podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, vydusíme šťávu, zaprášíme nasucho opraženou moukou, zředíme vodou a povaříme.
  • 4
    Nakonec do pokrmu přidáme olej a nastrouhanou citronovou kůru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.