Čínská polévka z pekingského zelí

25 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hlávky zelí odstraníme poškozené krajní listy, zbytek opláchneme pod studenou vodou a necháme okapat. Zelí pak nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Žampióny očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na poloviny.
  • 3
    V hrnci přivedeme k varu nesolený vývar, přisypeme do něj nakrájené zelí a žampiony a vaříme přibližně 15 minut.
  • 4
    Těsně před koncem vaření přidáme Vegetu a podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.