Čínská polévka z pekingského zelí
25 min.
Ingredience
- 0,5litrHovězí vývar základní
- 1kusZelí čínské
- 10kusůŽampiony čerstvé
- 1lžičkaVegeta
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Z hlávky zelí odstraníme poškozené krajní listy, zbytek opláchneme pod studenou vodou a necháme okapat. Zelí pak nakrájíme na větší kousky.
- 2Žampióny očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na poloviny.
- 3V hrnci přivedeme k varu nesolený vývar, přisypeme do něj nakrájené zelí a žampiony a vaříme přibližně 15 minut.
- 4Těsně před koncem vaření přidáme Vegetu a podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.