Čínská pórková polévka s vepřovým masem

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
900 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou kýtu nakrájíme na jemné plátky, osolíme, přidáme zázvor, cukr, glutasol, víno a vše promícháme. Nakonec vmícháme polovinu Solamylu a směs necháme chvíli v chladničce.
  • 2
    Očištěný a omytý pórek nakrájíme na tenké nudličky.
  • 3
    Vývar přivedeme k varu, vsypeme pórek a povaříme asi 2 minuty. Potom vmícháme masovou směs a vaříme 5 minut.
  • 4
    Zbylý Solamyl rozmícháme se lžící vody, vlijeme do polévky a za stálého míchání ještě 1 minutu povaříme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.