Čínská rajská polévka s masem

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
194 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Vejce rozšleháme v misce metlou, Solamyl rozmícháme s trochou vody. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a na něm prudce osmahneme nakrájené maso, zasypeme ho špetkou kmínu a pánev odstavíme z ohně.
  • 3
    V hrnci přivedeme do varu vývar, přidáme čtvrtky rajčat a 10 minut vaříme. Pak přidáme osmahnuté maso, cukr, Vegetu a rozmíchaný Solamyl. Za stálého míchání polévku vaříme, dokud nezhoustne. Na závěr přiléváme do vařící polévky pomalu kolem dokola kraje hrnce rozšlehaná vejce. Polévku už nemícháme, aby vajíčka utvořila větší noky. Podle chuti osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.