Čínská vepřová pečeně

110 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
941 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
77 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
615 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso protkneme proužky slaniny, osolíme a mírně opepříme. Na povrchu potřeme kýtu sardelovou pastou.
  • 2
    Na pekáči rozehřejeme máslo, osmahneme na něm oloupanou, jemně nasekanou cibuli, vložíme maso a osmahneme je po všech stranách. Podlijeme vodou a pečeme doměkka ve vyhřáté troubě.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, do šťávy vlijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a chvíli povaříme. Před podáváním omáčku zakapeme trochou citronové šťávy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.