Čínská zeleninová směs a vepřovým masem

20 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
37 g
Cukr
44 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso myjeme, osušíme, nakrájíme na malé plátky.
  • 2
    V míse metlou ve vodě rozmícháme Solamyl a lžíci sójové omáčky, přidáme pokrájené maso, promícháme, necháme chvíli odležet.
  • 3
    Papriky podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, opláchneme a rozkrájíme na kousky.
  • 4
    Košťál zelí a květáku omyjeme a pokrájíme na plátky. Listy zelí natrháme na kousky.
  • 5
    V pánvi rozehřejeme olej, na něm prudce osmahneme za stálého míchní nakrájené a naložené plátky masa. Když maso zbělá, přidáme kousky papriky a rozkrájené košťály květáku i zelí. Směs mícháme a smažíme přibližně ještě 5 minut. Na závěr přidáme natrhané kousky zelí, dochutíme kmínem, zázvorem a Vegetou, případně osolíme. Vše důkladně promícháme, rozdělíme na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.