Čínské nudle s kachnou ve švestkové omáčce

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
20 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle zalijeme horkou vodou a připravíme je dle návodu na obalu. Mezitím si v misce vytvoříme marinádu na maso. Smícháme sójovou omáčku s vínem a pepřem. Na tenké plátky nakrájíme kachní maso a pořádně ho pomažeme marinádou.
  • 2
    Rozehřejeme si olej na pánvi a maso na něm zprudka opečeme. Po cca 1 minutě přidáme jarní cibulku, zázvor a hrachové a fazolové lusky. Přilijeme zbytek marinády a přidáme vývar a švestkovou omáčku. Vaříme dalších pět minut.
  • 3
    Hotové nudle přidáme do pánve a smažíme další minutu za stálého míchání, aby se všechny suroviny promíchaly. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.