Čínské nudle s masem a zeleninou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
20 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme podle návodu na obalu. Zcedíme a necháme okapat.
  • 2
    Ve wok pánvi rozpálíme olej, přidáme nasekaný zázvor a čerstvé houby a smažíme 2 minuty.
  • 3
    Přidáme vepřové maso nakrájené na kousky a restujeme, dokud maso není měkké.
  • 4
    Přendáme do misky a zakryjeme, aby vše zůstalo teplé.
  • 5
    Do pánve dáme papriku nakrájenou na proužky, fazolové lusky a bambusové výhonky, prudce orestujeme za stálého míchání, aby zelenina zůstala křupavá.
  • 6
    Vrátíme do pánve masovou směs a udržujeme teplé.
  • 7
    Na jiné pánvi zahříváme med, sójovou omáčku a ocet až k varu.
  • 8
    Na talíř rozložíme porci nudlí, na ně navršíme masovo zeleninovou směs a zalijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.