Čínské pikantní zelí s pistáciemi

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
287 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čínské zelí Pak-čoi očistíme, opláchneme vodou, odkapané pokrájíme na nudličky (široké 1-2 cm). Oloupanou a omytou cibuli nakrájíme nadrobno. Chilli papričky rozkrojíme, zbavíme semen, omyjeme pod tekoucí vodou a pokrájíme na tenké proužky. Omytá rajčata pokrájíme na kousky. Vejce uvaříme natvrdo, vaříme je 10 minut, pak je oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na rozehřátém oleji ve woku zpěníme cibuli s chilli papričkou, přidáme zelí, pistácie,vše krátce pod pokličkou podusíme, přidáme rajčata, přilijeme kokosové mléko, sójovou omáčku, osolíme, opepříme a dusíme už jen 10 minut.
  • 3
    Pikantní zelí podáváme s plátky vajec, která posypeme mletou chilli paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.