Čínské řízečky

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
944 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky opláchneme a otřeme dosucha. Poté maso nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Smícháme všechny suroviny a připravíme marinádu.
  • 3
    Naložíme do ní maso a necháme 1 den uležet.
  • 4
    Na rozpálený olej klademe lžící ze směsi utvořené placky a osmažíme je z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 24. 7. 2015
Čínské řízečky
Tento a podobné recepty na různě ochucené masové placičky kolují po různých webech už několik let. Já je ve své kuchyni občas dělávám a cením si rychlé přípravy. Doba naložení se může zkrátit na několik hodin. Místo pálivé papriky jde dát pouze sladká. Na smažení je třeba více oleje než je uvedeno v receptu a vynechala jsem moučkový cukr.