Čínský grilovaný tuňák

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
8 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
967 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí steaky opláchneme, osušíme, osolíme a necháme 20 minut bokem. Houby očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na středně tlusté plátky.
  • 2
    Po 20-ti minutách zasypeme steaky houbami a polijeme sójovou omáčkou a necháme vstřebávat dalších 20 minut. Troubu si předehřejeme na 190°C. Tuňáka osušíme a grilujeme okolo 10-ti minut.
  • 3
    Marinádu s houbami vložíme do hrnce, přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni zhruba 4 minuty.
  • 4
    Ředkev a mrkev oloupeme, opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky. Tuňáka obložíme houbami a zeleninou. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.