Čínský květákový salát

30 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
2 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Vodu slijeme, květák necháme vychladnout a vsypeme do mísy. Růžičky pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Očištěné papriky nakrájíme na proužky a vsypeme ke květáku. Přidáme cukr, olej, mletou papriku a podle chuti sůl. Vše promícháme a salát necháme chvíli proležet v chladničce.
  • 3
    Můžeme podávat k hlavním jídlům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.