Čínský recept na přípravu nudli Swalov Sailing

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
61 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vodou podle návodu na sáčku uvaříme nudle, potom je scedíme. Maso nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme také na tenké nudle. Cibuli oloupeme, a nakrájíme na hrubé plátky, zelí zase na dlouhé, ale tenké nudle. Salát pak-choi nakrájíme na velké kusy.
  • 2
    Olej nalijeme do pánve, rozehřejeme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme. Přimícháme připravenou mrkev, cibuli, zelí a pokračujeme v restovaní. Přisypeme nastrouhaný zázvor, podle chuti dochutíme omáčkou, promícháme a vmícháme vařené těstoviny. Nakonec přidáme salát pak-choi, zlehka směs zamícháme a pánev ihned odstavíme ze sporáku.
  • 3
    Hotové nudle rozdělíme na jednotlivé porce. Každou porci ozdobíme brambůrky, posypeme petrželovou nati a teplé jídlo servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.