Čínský recept na přípravu nudli Swalov Sailing
35 min.
Ingredience
- 3litryVoda pitná
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 180gramůKuřecí prsa
- 1kusMrkev kořen
- 60gramůZelí hlávkové bílé
- 50gramůCibule
- 3gramyZázvor celý
- 1decilitrOmáčka ústřicová
- 50gramůBrambůrky strong s příchutí chilli a limetky
- 20gramůPetržel - nať
- 150gramůNudle rýžové
- 60gramůPak čoj
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1029 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
61 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci s vodou podle návodu na sáčku uvaříme nudle, potom je scedíme. Maso nakrájíme na tenké nudličky. Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme také na tenké nudle. Cibuli oloupeme, a nakrájíme na hrubé plátky, zelí zase na dlouhé, ale tenké nudle. Salát pak-choi nakrájíme na velké kusy.
- 2Olej nalijeme do pánve, rozehřejeme, přidáme nakrájené maso a za stálého míchání orestujeme. Přimícháme připravenou mrkev, cibuli, zelí a pokračujeme v restovaní. Přisypeme nastrouhaný zázvor, podle chuti dochutíme omáčkou, promícháme a vmícháme vařené těstoviny. Nakonec přidáme salát pak-choi, zlehka směs zamícháme a pánev ihned odstavíme ze sporáku.
- 3Hotové nudle rozdělíme na jednotlivé porce. Každou porci ozdobíme brambůrky, posypeme petrželovou nati a teplé jídlo servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.