Císařská hovězí pečeně

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
184 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osušíme, osolíme a okmínujeme. Potřeme máslem, vložíme do pekáče a podlijeme trochou vody. Přidáme ještě kousek másla a pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia přikryté druhým pekáčem. Maso zůstane šťavnaté.
  • 2
    Během pečení podléváme vodou, z okrajů pekáče seškrabujeme vypečenou šťávu a znovu podléváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky a dušený špenát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.