Citronové rizoto s nivou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek na tenké plátečky, citronovou kůru nastrouháme.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli s česnekem, orestujeme, přidáme kůru, citronovou šťávu, necháme vysmahnout, přisypeme rýži, promícháme, zalijeme vodou, přihodíme kostku masoxu a uvaříme doměkka. Voda by se měla zcela vsáknout. K rýži přidáme rozdrobenou nivu, odstavíme z ohně, promícháme a necháme 5 minut stát, aby se sýr rozpustil.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.