Citrony v soli s feferonkami

20 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
84 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citrony důkladně omyjeme, i s kůrou nakrájíme na plátky, jádra odstraníme. V míse smícháme s nasekanými feferonkami, ochutíme solí a kořením.
  • 2
    Směs rozdělíme do sklenic, uzavřeme. Vložíme na celý den do velmi mírně vyhřáté trouby, nebo necháme stát na slunci alespoň dva týdny. Naložené citrony necháme poté zrát cca 2 měsíce a podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.