Cizrnová buddha mísa

25 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
15 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nakrájíme na jemno. Papriku nakrájíme na kostičky. Česnek utřeme.
  • 2
    Na oleji opečeme šalotku, papriku a česnek. Poté, co je šalotka do sklovita, přidáme cizrnu, vývar, taco koření a salsu a přivedeme k varu. Snížíme teplotu a vaříme 10 minut za občasného míchání. Vmícháme koriandr a odstavíme.
  • 3
    Do dvou až tří misek rozdělíme cizrnovou směs na jednu čtvrtinu prostoru mísy, ke každé přidáme tortilla chipsy na další čtvrtinu. Na další čtvrtinu dáme avokádo nakrájené na kostky spolu s kukuřicí a na poslední čtvrtinu ředkvičky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájené na kostky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.