Cizrnová chana masala

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
237 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
4 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 2
    Na olivovém oleji opečeme v hrnci najemno nakrájenou cibuli se špetkou soli. Opékáme ji na velmi mírném plameni aspoň 10 minut.
  • 3
    Poté přidáme zázvor, nasekanou chilli papričku a koření a ještě 2 minuty opékáme.
  • 4
    Zalijeme vodou a přidáme slitou cizrnu, rajčata a špetku soli. Snížíme na co nejnižší teplotu a dusíme 20 minut.
  • 5
    Přidáme špenát a ještě 5 minut povaříme.
  • 6
    Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 7
    Podáváme s hnědou rýží a jogurtem, do kterého jsme zamíchali čerstvý koriandr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.