Čokoládová pěna

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
52 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
4 g
Cukr
33 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čokoládu nalámeme na kousky a ve vodní lázni ji rozpustíme. Kastrůlek sejmeme, přidáme máslo a vyšleháme hladkou směs. Poté vmícháme vaječné žloutky.
  • 2
    Bílky se špetkou soli vyšleháme do tuhého sněhu. Ke konci šlehání přidáme cukr. Sníh po lžících vmícháme do čokoládové směsi.
  • 3
    Hotový dezert necháme na 2hodiny vychladit v lednici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.