Čokoládová štola

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
17 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve utřeme cukr s vejci. Potom vmícháme máslo a dále třeme.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200C.
  • 3
    Do utřené směsi přidáme po částech prosetou mouku s práškem do pečiva a solí. Přilijeme mléko, opatrně vmícháme kakao a na závěr přilijeme rum.
  • 4
    Těsto vlijeme do formy na biskupský chlebíček vyložené papírem na pečení. Vložíme do trouby, po 15ti minutách snížíme teplotu na 180C a pečeme ještě asi 45minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.