Čokoládové bochánky obalované v moučkovém cukru

50 min.
Evropa

Ingredience

  • Na obalení
    • 100gramůCukr moučkový
  • Těsto
Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
25 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
4 g
Cukr
40 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme vejce s cukrem do pěny. Přimícháme nastrouhanou čokoládu, mleté mandle, hladkou mouku, strouhanku a mandlovou tresť. Hmotu necháme chvíli odpočinout.
  • 2
    Potom z hmoty tvarujeme kuličky velikosti vlašského ořechu. Obalíme je v moučkovém cukru, aby byly celé bílé.
  • 3
    Obalené kuličky urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Dáme je dál od sebe, rozpečou se.
  • 4
    Pečeme v troubě vyhřáté na 150°C asi 20 minut. Po upečení necháme vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.