Čokoládové bonbony s mandlemi po italsku
1460 min.
Ingredience
- 180gramůČokoláda hořká
- 40mililitrůLikér pomerančový
- 50gramůMandle
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 20gramůHrozinky
- 4lžíceCukr moučkový
- 50gramůČokoláda mléčná
Počet porcí:
24Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
881 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Do rozpuštěné hořké čokolády ve vodní lázni vmícháme likér, máslo a až se rozehřejí, vložíme i cukr, hrozinky a mleté mandle. Vzniklou hmotu necháme 1 den v ledničce uležet.
- 2Poté z ní vytvoříme kuličky, obalíme je v nastrouhané mléčné čokoládě a vložíme je do papírových košíčků.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.