Čokoládové trubičky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
207 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Studenou vodu a bílky šleháme do tuhého sněhu, přidáme cukr, strouhané mandle a mouku.
  • 2
    Na plech vymazaný tukem a vysypaný hrubou moukou tence natřeme těsto a pečeme ve vyhřáté troubě. Když je těsto zpola upečené, rozkrájíme ho na obdelníky cca 3 x 4 cm a dopečeme.
  • 3
    Ještě teplé stáčíme na trubičky, můžeme si pomoci vařečkou.
  • 4
    Vychladlé trubičky namáčíme do čokoládové polevy a plníme šlehačkou nebo žloutkovým krémem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.