Čokoládový chlebíček s červenou řepou

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1135 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
66 g
Sacharidy
133 g
Vláknina
13 g
Cukr
77 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu uvaříme, rozkrájíme a rozmixujeme přidáme ostatní suroviny, mimo čokolády a oleje.
  • 2
    Rozmixujeme do hladka a postupně přiléváme olej získáme hmotu, konzistencí podobnou majonéze vmícháme čokoládu na kousky. Vlijeme do formy na biskupský chlebíček, vyloženou pečícím papírem
  • 3
    nebo vymazanou tukem a vysypanou hrubou moukou.
  • 4
    Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 1 hodinu.
  • 5
    Necháme vychladnout a krájíme na plátky, podáváme se šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.