Čokoládový koláč s pařížskou šlehačkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
34 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kovové misky nalámeme čokoládu, přidáme máslo, kovovou misku vložíme do horké vodní lázně a obsah misky necháme roztavit. Přisypeme cukr, špetku soli, drcené ořechy, mouku, přidáme vejce a vypracujeme těsto. Formu vymastíme tukem, vložíme do ní těsto, dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
  • 2
    Vychladlý koláč bohatě ozdobíme pařížskou šlehačkou, naporcujeme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.