Čokoládový nákyp s mandlemi

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo umícháme do pěny, přidáme cukr, žloutky, vanilku, citronovou kůru a třeme cca 20 minut. Poté přidáme nastrouhanou čokoládu, strouhané neloupané mandle a tuhý sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané formy a pečeme v mírně vyhřáté troubě cca 45 minut. Hotový nákyp vyklopíme do mísy, necháme vychladnout, dozdobíme ušlehanou smetanou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.