Čtyři druhy masa, pečené v troubě

84 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Veškeré druhy masa nakrájíme na plátky, které osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, přidáme jalovec a zakapeme olejem a vínem. Na kolečka nakrájenou cibuli rozložíme na maso. Nejvhodnější vrstvení: hovězí - cibule, vepřové - cibule, zvěřina - cibule, játra - cibule.
  • 2
    Když máme v hrnci připravené maso, přikryjeme ho poklicí a necháme v chladu na 4 hodiny rozležet. Před pečením zalijeme maso vývarem a pod poklicí v troubě dusíme 80 minut.
  • 3
    Po celou dobu dušení, poklici z hrnce nesundáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.