Cuketový tažin
50 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 1lžičkaKmín římský
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1gramGaram masala
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusBujón drůbeží bez tuku
- 2lžíceProtlak rajčatový sterilovaný
- 4kusyCuketa
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceKoriandr čerstvý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Dno hrnce potřeme olejem a několik minut v hrnci zvolna restujeme rozmačkaný česnek spolu s kořením.
- 2Přilijeme vodu, přidáme kostku bujónu, rajčatový protlak a omyté, na špalíčky nakrájené cukety. Pod pokličkou vše vaříme asi 35 minut.
- 3Cuketový tažin podáváme zakapaný citronovou šťávou a ozdobený snítkami čerstvého koriandru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.