Čunící v kožíšku

50 min.
Evropa

Ingredience

      • 8kusůBrambory
      • 8špetekGrilovací koření
      • 2špetkySůl
      • 1litrVoda pitná
      • 8kusůPárky Debrecínské
      • 1lžíceOlej rostlinný
      • 150gramůAnglická slanina
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    528 kcal
    Bílkoviny
    24 g
    Tuky
    43 g
    Sacharidy
    22 g
    Vláknina
    4 g
    Vápník
    69 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Oloupeme větší, přibližně stejné brambory a do každé uděláme škrabkou tunel.
    • 2
      Brambory krátce předvaříme v osolené vodě.
    • 3
      Posypeme Grilovacím kořením a do otvorů vložíme párky.
    • 4
      Brambory urovnáme do olejem vymazaného pekáčku a povrch brambor poklademe slaninou.
    • 5
      Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.