Ďábelská topinka
40 min.
Ingredience
- 750gramůCibule
- 0,5kusCuketa
- 1kilogramRajčata
- 300gramůSádlo škvařené
- 5kusůFeferony
- 0,5kusCeler bulvový
- 1kilogramPaprikové lusky čerstvé
- 400gramůHovězí ve vlastní šťávě
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
29 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou zeleninu nakrájíme, celer nastrouháme.
- 2Na sádle a cibuli osmahneme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme, než se odpaří přebytečná voda.
- 3Přidáme konzervované maso a povaříme 10 minut.
- 4Naplníme sklenice a zavaříme při 90 stupních zhruba 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.