Ďábelská treska

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
18 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
921 mg
Cukr
205 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresky dobře očistíme, podél páteře nařízneme a vyjmeme páteř. Ryby osolíme, posypeme špetkou cayenského pepře a vložíme do vymazaného pekáčku máslem.
  • 2
    Ještě je potřeme rozpuštěným máslem, pokapeme citronovou šťávou, velmi lehce posypeme moukou a podlijeme trochou rybího vývaru. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut.
  • 3
    Na talíři ryby posypeme posekanou petželkou a podáváme s plátkem citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.