Daňčí hřbet s hermelínem
25 min.
Ingredience
- 800gramůDančí maso
- 2kusyBanány
- 20gramůMáslo čerstvé
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
577 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
34 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Hřbet vykostíme, naklepeme, osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji. Na každý plátek položíme plátky oloupaného banánu, plátky hermelínu, kousek másla, vložíme do zapékací mísy a v předehřáté troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.