Dančí kýta na česneku
120 min.
Ingredience
- 1kilogramDančí maso
- 6stroužkůČesnek
- 5dekagramůSlanina vepřová
- 2kusyCibule
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžičkaPepř černý celý
- 0,5lžičkaNové koření
- 1lžičkaDivočina
- 1litrHovězí vývar základní
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
637 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
37 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné maso prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem.
- 2Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a maso opečeme ze všech stran.
- 3Podlijeme vývarem, okořeníme a dusíme do měkka.
- 4Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.