Dánský salát
20 min.
Ingredience
- 3kusyRajčata
- 1lžíceZakysaná smetana
- 1lžíceJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1kusSalát hlávkový
- 0,5šálekKukuřice cukrová nakládaná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Hlávkový salát omyjeme, natrháme na kousky a vložíme do mísy.
- 2Přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata, na čtvrtky nakrájená, uvařená vejce, kukuřici, zakysanou smetanu, bílý jogurt a špetku soli. Vše dobře promícháme.
- 3Před podáváním necháme salát proležet v chladu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.