Datlové mufiny s jablky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
7 g
Cukr
48 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravíme formy na mufiny a to tak, že každý mufin vymažeme tukem. Formy odložíme stranou.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 190 °C. Ve větší míse smícháme mouky, skořici, prášek do pečiva, cukr, nadrobno nakrájená jablka i se šťávou, kterou pustila, vejce a na závěr vmícháme nasekané datle. Vzniklé těsto vkládáme do připravené formy na mufiny. Pečeme přibližně 25 minut.
  • 3
    Hotové mufiny vyndáme z trouby a vyklepeme z forem. Servírovat můžeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.